ESP CAT ENG

Vols un repte pel 2018? Creua l'Estret amb nosaltres

9/8/2017

estret gibraltar repte

Creuar l'Estret és un repte molt complicat. I ja ens agrada! Per aquest motiu també és una travessia que atrau a nedadors de tot el món. És curta, però complexa per la meteorologia i les corrents, així que solament s'accepten nedadors que puguin acreditar un ritme mínim de 3.0K per hora i que es comprometin a venir a 3 de les 5 sessions presencials organitzades a Barcelona.

L'Estret és una travessia dinàmica i canviant. Poden sorgir imprevistos. Neda El Món treballa juntament amb l'Associació que gestiona el pas de nedadors per l'Estret que es diu ACNEG (Asociación de Cruce a Nado del Estrecho de Gibraltar). Aquesta facilita els serveis mèdics, embarcacions i personal de suport pels nedadors que el creuen. El pack que ofereix Neda El Món inclou la gestió de la inscripció amb l'ACNEG, així com l'allotjament, els entrenaments online setmanals, 5 entrenaments presencials a Barcelona y la participació gratuïta a totes les nostres travessies (amb alguna excepció). Pots veure l'explicació aquí: https://www.nedaelmon.com/content/pdf/EstretCAT.pdf

Neda El Món disposa de 24 inscripcions y es creen 6 grups de 4 nedadors. Tots els nedadors són agrupats segons velocitats. Com a mínim, els nedadors han de poder mantenir un ritme de 3.0K per hora. Si no és així considerem que el nedador no està preparat per completar aquest repte, ja que la corrent els portaria a la deriva. A les sessions presencials a Barcelona s'aniran modificant els grups per ajustar els temps fins a formar grups amb velocitats i ritmes similars. Sempre s'ha fet així i funciona molt bé. És per això que també es demana el compromís del nedador de venir a 3 de les 5 sessions que proposem. 

Per Neda El Món és important tenir als nedadors ben preparats i donar-los les eines que garanteixin el creuament de l'Estret. Els nedadors que vénen el Setembre porten nedant junts des de fa molts mesos. 

Si pots acreditar el mínim de 3.0K per hora i assumir el compromís de venir a 3 entrenaments presencials, no dubtis en contactar amb nosaltres a info@nedaelmon.com

 


Maria Rossell Pujol
9/8/2017 3:42:47 PM
SSL Certificates