ESP CAT ENG

La Marató de TV3 2024, dedicada a les malalties respiratòries

4/27/2024

noticia

La Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by ZOGGS és una travessia única i excepcional. I ho és per dues raons: perquè és una travessia solidaria, on el 100% dels beneficis de la travessia van destinats a la Marató de TV3, i perquè es realitza sobre un entorn natural inigualable, el Parc Natural de les Illes Medes.

Aquest any 2024 la Marató de TV3 va dedicada a les malalties respiratòries. Les malalties respiratòries són les que afecten els pulmons, les vies aèries i el conjunt d'òrgans i teixits necessaris per a la respiració, la funció de la qual és el subministrament de l'oxigen, necessari per al metabolisme cel·lular i l'eliminació del diòxid de carboni resultant d'aquest metabolisme.

Poden afectar tothom, i es donen en totes les edats de la vida, amb una alta incidència en la infància i en la gent gran. Al món són una important causa de mort en infants de menys de cinc anys.

Anima't a col·laborar amb la Marató de TV3 a través del nostre excepcional esdeveniment: la 15a edició de la Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by ZOGGS!!


Marc Caballé van Mol
4/27/2024 6:27:42 PM
SSL Certificates