ESP CAT ENG

Freesowl, una nova modalitat d’explorar mars, rius i llacs

3/18/2024

manresa

El nostre nedaddicte James Manresa presenta la Freesowl, aportant una nova modalitat d’explorar les costes de mars, rius i llacs nedant de manera autosuficient.

La motxilla, eco-dissenyada i produïda amb materials recuperats en part dels oceans, pot carregar tot el necessari per a excursions de diversos dies, alternant la natació amb la caminada segons es desitgi. L’experiència es pot personalitzar amb accessoris com panells solars per a recarregar els aparells electrònics, un pal multi-suport per portar una càmera o fins i tot butxaques per a desar-hi brossa recollida del mar, entre d’altres.

“Ja el 2009 vaig sentir la necessitat de viatjar recorrent una costa nedant com poden fer els senderistes caminant per la muntanya, però no existia una motxilla per fer-ho, així que la vaig construir casolanament” -explica James Manresa- “He provat el nou prototip recorrent el Cap de Creus i trams del riu Ebre, entre d’altres, i ha anat tan bé que he sentit que era el moment de compartir-la”.

La Freesowl està despertant molt interès entre nedadors, viatgers, aventurers i esportistes en general, fet que ha portat el creador a finançar el llançament d’unes primeres unitats limitades a preus especials a través d’una campanya de micro-mecenatge amb Kickstarter del 12 de març al 12 d’abril.

El freesowling representa una nova fita en l’auge de les activitats sostenibles en aigües obertes, permetent a l’usuari gaudir d’una experiència lúdica i immersiva sense precedents amb la consciència, a més, que una part dels beneficis es dedicaran a la neteja de plàstics de rius i mars.

Per conèixer més sobre Freesowl i donar suport a la campanya, visita www.freesowl.com


Marc Caballé van Mol
3/18/2024 8:45:32 PM
SSL Certificates